Pokračovanie pozastavenia súťaží podľa rozhodnutia VV SSTZ

29.04.2020 09:31

V náväznosti na rozhodnutie Výkonného výboru SSTZ zo dňa 23.4.2020 sa Výkonný výbor KSTZ Žilina rozhodol rovnako predĺžiť prerušenie súťaží KSTZ do termínu 15.6.2020

Následne sa do tohoto termínu rozhodne o ďalšom postupe .Do úvahy prichádzajú tieto varianty

  1. Kompletné dohratie súťaží družstiev vrátane baráží
  2. Dohratie základnej časti súťaží bez baráží
  3. Ukončenie súťaží v stave v akom sú teraz

Prípadné dohratie súťaží či už podľa bodu 1 alebo 2 bude realizované v rámci oficiálneho predĺženia sezóny podľa situácie do 31.7.2020 prípadne do 31.8.2020 či iného termínu podľa budúceho rozhodnutia VV SSTZ. Stretnutia by sa dohrávali na pôvodné teraz platné súpisky aj v prípade že by niektorí hráči už boli v procese prestupu či hosťovania. Takisto tým pádom bude posunutý začiatok novej sezóny.

Anulovanie súťaží je vzhľadom na vysoké percento rozohratosti súťaží nereálne

Čo sa týka súťaži jednotlivcov, ako majstrovstvá kraja či krajské bodovacie turnaje, tak tie už za sezónu 2019/20 vypisované nebudú, nakoľko sa nevie v akom rozsahu budú povolené podujatia s predpokladaným väčším počtom účastníkov.

Zároveň dávame do pozornosti klubom, aby už teraz v predstihu oboznámili a prípadne jednali s majiteľom či prevádzkovateľom priestorov kde hrávate o aktuálnej situácii.V podstate sa v prípade stretnutia v domácom prostredí jedná o jeden deň , len jeden termín, v prípade baráží ešte o jeden viac ( u klubu ktorý bude poverený organizovaním baráže)

VV KSTZ Žilina

 

 

—————

Späť